Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس اشتراک گذاری ویدئو آپارات با منتشر کردن برنامه های شبکه های معاند و غربی که حاوی محتوای ناسازگار با مبانی دینی و ملی جمهوری اسلامی ایران است، سعی در قبح زدایی از برخی مسائل دارد .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چهارفصل؛ آپارات یکی از سرویس‌های اشتراک گذاری ویدئو در ایران است. این وب‌گاه همراه با وب‌گاه‌های کلوب و میهن‌بلاگ توسط شرکت فناوران ایده پرداز صبا (صبا ایده) راه‌اندازی شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 و مدیریت آنها بر عهده محمدجواد شکوری‌مقدم می‌باشد. آپارات در سال ۹۲ از سوی جشنواره وب ایران در بخش چندرسانه‌ای برخط، به انتخاب کارشناسان برگزیده شد و در سال ۹۰ نیز به عنوان بهترین وب‌گاه فیلم برگزیده شد. آپارات اکنون در رتبه دوم الکسا در ایران بعد از گوگل قرار دارد.

در آپارات شما نه تنها قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید بلکه می توانید با به وجود آوردن یک کانال ویدئو، دیگر کاربران را به صورت اختصاصی از ویدئوهای خود مطلع کنید.

جالب است که در قسمتی از این سایت به این نکته اشاره شده است که رعایت شئونات اسلامی _ اخلاقی و ملی در ویدئوهای به اشتراک گذاشته از اهمیت خاصی برخوردار است و عدم توجه به آن موجب حذف ویدئو های مربوطه خواهد شد. همچنین به اشتراک گذاری ویدئوهایی که مغایر با قوانین و مقررات جاری کشور و مصداق توهین به نظام، شخصیت های مذهبی، کشوری و لشگری می باشد ممنوع است.با توجه به کنترل کلیه گزارشات ویدیو های به اشتراک گذاشته شده چنانچه ویدیو شامل موارد فوق باشد، از سایت حذف خواهد شد.

حال به بررسی برخی ویدئوهای سایت آپارات می پردازیم و آنها را از منظر برخی از قوانین این سایت بررسی می کنیم.

در ابتدا به این موضوع باید اشاره کنیم که سرویس اشتراک گذاری ویدئو آپارات حتی با منتشر کردن برنامه های شبکه های معاند همچون شبکه من و تو مشکلی نداشته و این ویدئوها را منتشر در سایت خود منتشر کرده است.

 

این سرویس اشتراک گذاری همچنین این روزهای بیش از پیش به مسائل جنسی پرداخته است در حالی که مخاطب این سایت دسته بندی نشده است و از لحاظ رده سنی به این موضوعات توجهی نشده است و این درحالی است که شبکه های اشتراک گذاری ویدئو همانند یوتیوب نیز این موضوع را مد نظر قرار داده است.

در میان ویدئوهای این سایت ویدئویی توجه ما را به خود جلب کرد که خوانندگی زن را به نمایش می گذاشت که خلاف موازین شرعی جمهوری اسلامی است.

از طرفی در برخی از ویدئوهای سایت صحنه های ترسناک و دلخراشی وجود دارد که برای همه رده سنی مناسب نیست که حتی این سرویس اشتراک ویدئو به مشخص کردن سن (+18) آن نیز همتی نداشته است و این موضوع برای قشر کودک و نوجوان که قطعاً مخاطب این سایت هستند نامناسب به نظر می رسد.

این درحالی است که سایت اشتراک گذاری یوتیوب نیز در قوانین خود دارد که فیلم های دارای صحنه های کشت و کشتار را حذف می نماید.

موضوع بعدی که در سایت اشتراک گذاری ویدئو آپارات به چشم می خورد، عادی سازی روابط دختر وپسر است که بخشی از ویدئوهای این پایگاه اشتراک گذاری را به خود اختصاص داده است و البته برخلاف قوانین بیان شده در سایت است.

استفاده از چهره هایی که مطرود نظام جمهوری اسلامی نیز هستند و در شبکه های ماهواره ای فعالیت گسترده ای علیه کشور ایران دارند نیز بخشی از ویدئوهای آپارات را به خود اختصاص داده است.

و در پایان ویدئوهایی که برخی از اعمال نادرست را در بین قشر نوجوان کشورمان به یک اصل تبدیل می کند.

 

حال بیایید بار دیگر به قوانین این سایت دقت کنیم و ببینیم که چه مقدار از این قوانین توسط این پایگاه اشتراک گذاری ویدئو رعایت می گردد:

مواردی که در حین بارگذاری ویدیو باید رعایت شوند عبارتند از :

رعایت حقوق ناشر و مولف دلخراش و آزار دهنده نبودن مغایرت نداشتن با شئونات اخلاقی و عرف جامعه اهانت آمیز نبودن به مقامات سیاسی نداشتن موزیک متن غیر مجاز عدم ایجاد تنش و التهاب سیاسی در سایت عدم تمسخر یک شهروند اهانت آمیز نبودن به اقلیت های قومی و مذهبی

پس از بررسی قوانین این سایت در می یابیم که بسیاری از آنها توسط خود این سایت نقض شده است و معلوم است که محتواهای بارگذاری شده در این سایت به هیچ عنوان از فیلتر نظارت یا تعیین رده سنی نمی گذرد. در عین حال که این سایت هنوز نتوانسته سیستمی طراحی کند که همه فیلم ها و ویدئوهای بازگذاری شده برای همه افراد قابل دسترسی نباشد و بتواند رده سنی را در نمایش ویدئوها بکارگیرد.

به نظر می رسد که مسئولین نیز باید نسبت به نظارت بر چنین محتواهایی که محتوای خلاف شرع اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران دارد، را افزایش دهند چرا که بیش از این که در جهت پیشرفت فرهنگ اسلامی گام بردارد در جهت توسعه فرهنگ غربی گام بر می دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۰۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد

رئیس­ جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.   به گزارش ایسنا،  سیدابراهیم رئیسی، ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است را به این شرح برای اجرا به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شورای فرهنگ عمومی ابلاغ کرد:   «ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی براساس مصوبه جلسه ۴۶۳ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی (به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) به تصویب رسیده است به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می­گردد:   «ماده واحده- با استناد به ماده ۲ آیین­‌نامه شورای فرهنگ عمومی (مصوب جلسه ۳۹۸ مورخ ۱۳۷۶/۰۳/۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی و اصلاحات بعدی آن)، خانم عاطفه خادمی به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی انتخاب می‌­شود».   عاطفه خادمی   عاطفه خادمی کیست عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود.   گفتنی است، خادمی متولد سال  ۱۳۶۳ شهرستان بروجرد و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ التحصیل این رشته در کشور است.   وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه  مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه  با محوریت زنان و خانواده نیز هست.   در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهادهای مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ‌ و اجتماع، متمرکز بر حوزه های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.   یادآور می‌شود، پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز دوشنبه ۱۷‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز یکشنبه ۱۶‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!
  • شهادت یک مرزبان در مرزهای غربی 
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز شنبه ۱۵ ‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات