Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@12:58:35 GMT

هم «سایه» هم شوید!

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۷۰۵۶۶

هم «سایه» هم شوید!

صبح‌نو:  ایران کشوری است بزرگ با هزاران هزار خانه و خانواده کوچک و بزرگ. بسیاری از مردم به اصطلاح دست‌شان به دهان‌شان می‌رسد و برخی دیگر از پس هزینه‌های خود برنمی‌آیند؛ مانند هزینه‌های عجیب و غریب درمان. برخی دیگر حتی در تأمین کالا‌های اساسی و نیاز‌های اولیه خودشان هم دچار مشکل هستند. سایت سایه با بستر متفاوتی ایجاد شده است تا به آسان‌ترین شکل ممکن توان توانمندان را به نیاز نیازمندان برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


افراد نیازمند در همه جای دنیا وجود دارند و جامعه به جای طرد کردن آن‌ها شروع به کمک کردن به آن‌ها می‌کند. کمک کردن هم روش‌ها و انواع مختلفی دارد. خیلی‌ها فکر می‌کنند فقط با حساب‌های بانکی فراوان و جیب‌های چاق می‌شود حامی محرومان شد و تصورشان این است که کار خیر فقط با خرج پول پیش می‌رود. خیلی‌ها کار‌های مفید از دست‌شان برمی‌آید؛ اما خودشان از آن بی‌خبرند. بسیاری هم می‌خواهند یک کاری برای محرومان و نیازمندان انجام دهند؛ اما نمی‌دانند دقیقاً چه کار کنند! خیلی‌ها هم می‌دانند و می‌توانند، اما مورد مناسبی سراغ ندارند که کمک‌شان را به دست او برسانند، اما حالا سایتی به نام «سایه» متر و معیار این ماجرا را در ذهن‌مان جابه‌جا کرده است. سایه، یک سایت کمک به نیازمندان است که روش بسیار جالبی برای وصل کردن افراد توانمند به نیازمند دارد.


خانم لطیفه حبیبی، مدیر سایت سایه می‌گوید: «سایه یک پلتفرم برای اتصال «توان توانمندان» به نیازمندان است. بدین صورت که مراکز و مؤسسه‌های خیریه در این سایت عضو خواهند شد و یک پنل مدیریتی برای آن‌ها ایجاد می‌شود تا بتوانند نیاز‌های مددجو‌های خود را با کد ملی که احزار هویت داشته باشند


در سایه ثبت کرده و به اشتراک بگذارند تا در درسترس عموم خیرین قرار گیرند. همچنین نیاز آن‌ها که در دسته‌های مختلف مثل خدمات درمانی، آموزشی، شغل و استخدام و انواع نیاز‌های دیگر در دسته‌بندی‌های مختلف در سایت ایجاد شده توسط خیریه‌ها و «ان‌جی‌او»‌ها ثبت می‌شود. پس از ثبت نیاز، هنگامی که مراجعه‌کننده می‌خواهد یک کالا یا وجهی را اهدا کند می‌تواند آن نیاز‌های از قبل ثبت شده و شرح‌شان را که شامل شرایط فرد و خانواده می‌شود ملاحظه کرده و کمک کند.»


حبیبی ادامه می‌دهد: «ما در سایت سایه قابلیت اجرای طرح‌ها و کمپین‌های مختلف را داریم، به‌طور مثال در کریسمس یک طرح به نام «لبخند مسیحایی» داشتیم که بسته ارزاق برای آن تعریف کرده بودیم و علاقه‌مندان مبلغ را پرداخت می‌کردند و طبق آن مبلغ ارزاق برای هموطنان مسیحی ما تهیه می‌شد؛ الآن نیز طرح سرزمین آفتاب را در سایت داریم. در طرح سرزمین آفتاب هشت کالایی که نیازهایش در استان سیستان‌و‌بلوچستان پررنگ بوده است در نظر گرفته و اعلام کردیم. طبق این خیرین می‌توانند مراجعه کنند و مثلاً یخچال و گاز و فرش و بقیه اقلام را که قصد اهدا دارند ثبت کنند. پس از ثبت کالای خود، به منزل آن‌ها مراجعه می‌شود و کالای اهدایی آن‌ها دریافت می‌شود و در کوتاه‌ترین زمان به سیستان‌و‌بلوچستان فرستاده می‌شود. قابلیت ثبت به صورت تلفنی هم وجود دارد و می‌توان با یک تماس کالای اهدایی را عنوان کرده و ساعت تحویل آن را اعلام کنند. همچنین وب‌سایت پشتیبانی آنلاین دارد و تا ساعت‌۱۰ شب پاسخگو است و اگر کسی امکان مراجعه به سایت و اپلیکیشن را نداشته باشد هم می‌تواند تماس بگیرد و پشتیبانی برای آن‌ها ثبت را انجام می‌دهد.»

خانه‌تکانی‌ات را خاطره‌انگیز کن
بنا به گفته مدیر سایت سایه این کمپین‌ها و پروژه‌ها به‌صورت جداگانه در سایت تعریف می‌شود و همزمان سایت فعالیت‌های معمول خود را دارد. ایجاد یک کمپین برای شب عید از پروژه‌هایی است که ظرف چند روز آینده در سایت ایجاد می‌شود.
حبیبی در این باره گفت: «طرحی به نام «خانه تکانی عید را امسال خاطره‌انگیز کن» در زمینه وسایل و اقلام شب عید به‌زودی اجرایی می‌شود. در این طرح از مردم خواسته می‌شود که وسایلی را که نیاز ندارند ببخشند.»
حبیبی در پاسخ به این سؤال که آیا افراد نیازمند به صورت مستقل می‌توانند در سایت عضو شوند یا خیر؛ می‌گوید: «چون شناسایی نیازمند خود یک بحث است، افراد مستقل و نیازمند نمی‌توانند به صورت مستقیم وارد شوند؛ اما اگر به سایه، چه از طریق تماس تلفنی یا پشتیبانی مراجعه کنند و مطرح کنند که نیازمند هستند، ما راه‌های ارتباطی و شماره تماس آن‌ها را می‌گیریم و به خیریه نزدیک محل خودشان یا اگر بیماری داشته باشند که بدانیم خیریه‌ای در این حوزه فعال است ارجاع می‌دهیم که خیریه پیگیری کند و اگر مورد تأیید بود به بخش خودشان اضافه کنند.»


گفتنی است سایه به‌طور کاملاً رایگان فعالیت می‌کند و هیچ هزینه‌ای بابت خدماتی که می‌دهد دریافت نمی‌کند، ضمن اینکه یک جمع‌بندی و سازمان‌دهی مناسبی برای خیریه‌هاست که می‌توانند اطلاعات خود را مرتب کنند و به نیازمندان‌شان کمک می‌شود و نیاز آن‌ها توسط مردم تأمین شود. از طرف دیگر در سایه هر نیازمند پرونده‌ای برای ثبت خدمات دارد؛ به طور مثال اگر دو خیریه وجود دارد که یک نیازمند به آن دو خیریه مراجعه کرده است، هردو خیریه وقتی کد ملی آن شخص را وارد سیستم کنند متوجه می‌شوند که این شخص عضو مرکز دیگری بوده است و در صورت تمایل می‌توانند به مرکز خودشان اضافه کنند و متوجه می‌شوند که این نیازمند از این خیریه بسته حمایتی دریافت کرده است و موازی‌کاری انجام نمی‌شود که بخواهند خدمات قبل را ارائه دهند.»


به گفته مدیر سایت سایه، تاکنون حدود یک هزار و صد مرکز خیریه در سایت سایه عضو شده‌اند و نیازمندان خود را معرفی کرده‌اند که اغلب آن‌ها در استان تهران و استان سیستان‌و‌بلوچستان هستند. مراکز دیگری در استان‌های لرستان و همدان هم هستند و تلاش می‌شود که شبکه گسترش یابد. وی گفت: «در سایت سایه علاوه‌بر اینکه این امکان وجود دارد که کمک‌ها به صورت غیرنقدی اهدا شود؛ توانمندان می‌توانند به صورت نقدی نیز به پرداخت هزینه معادل رفع هر نیاز اقدام کنند که فرآیند را برای خدمات بین استانی راحت‌تر می‌کند. ضمن اینکه سایه بر اجرای آن نظارت می‌کند. پلتفرم سایه فعالیت استارتاپی داشته و شیوه شکل‌گیری‌اش بدین شکل بوده است.»
گفتنی است تاکنون ۲۷ هزار نیاز در سایت سایه ثبت شده که ۲۱ درصد یعنی بیش از ۵۶۰۰ مورد از آن‌ها رفع شده است. همه کسانی که صاحبان مشاغل خدماتی، امدادی، مشاوره‌ای، تحصیلی، درمانی و کارمندی هستند می‌توانند گره‌گشای خانواده‌های نیازمند باشند، فقط کافی است با یک ثبت‌نام ساده عضو سایت سایه شوند و مهارت‌شان را به متولیان سایت معرفی کنند. خیلی از خانواده‌ها هستند که وسایلی در اختیار دارند که نمی‌دانند با آن‌ها چه کنند. در سایت بستری تعبیه شده که به‌عنوان‌مثال یخچال دست‌دوم شما که نیازی به آن ندارید، به خانواده‌ای که به‌طور ضروری به آن نیاز دارد، در کوتاه‌ترین زمان ممکن برسد. همه ما مهارت‌هایی داریم که با به کارگیری‌شان می‌توانیم به‌سادگی گره‌ای کور از کلاف درهم پیچیده مشکلات نیازمندان واقعی باز کنیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: کالا های اساسی نیاز های اولیه افراد نیازمند هم سایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۰۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یوروویژن ۲۰۲۴ زیر سایه تهدیدات تروریستی؛ همه آنچه باید درباره بزرگترین رویداد موسیقی زنده جهان دانست

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،یکی از بزرگترین رویداد‌های موسیقی جهان، مسابقات آواز یوروویژن، در هفته دوم ماه مه در سوئد با حضور نمایندگان ۳۷ کشور شرکت‌کننده برگزار می‌شود.

انتظار می‌رود در طول هفته منتهی به برگزاری شصت و هشتمین دوره مسابقات یورویژن، حدود ۱۰۰ هزار نفر از ۸۹ کشور جهان از مالمو شهر میزبان این رقابت‌ها بازدید کنند.

این در شرایطی است که همزمان با نزدیک شدن به تاریخ برگزاری این مسابقات، نگرانی‌ها از امنیت برگزاری مراسم رو به افزایش است. در حالی که پلیس سوئد هدف اولویت‌دار خود را «گروه‌های تروریستی اسلام‌گرا» می‌داند، مقامات از اعتراضات برنامه‌ریزی‌شده ضد اسرائیلی، حملات سایبری و تبعات عضویت سوئد در ناتو ابراز نگرانی کرده‌اند.

حملات تروریستی اسلام‌گرایان

پلیس سوئد اعلام کرده که اولویت نخست خود را «گروه‌های تروریستی اسلام‌گرا» می‌داند و گفته است که پروتکل‌های امنیتی «سختگیرانه‌ای» برای مسابقه آتی وضع خواهد شد.

سال گذشته به دنبال آتش زدن قرآن در این کشور که موجب اعتراضات در جهان اسلام شد، سوئد سطح تهدید تروریستی خود را یک پله بالاتر برد و از سطح ۴ به سطح ۵ افزایش داد.

حضور بحث‌برانگیز اسرائیل

یوروویژن امسال با جنجال‌هایی بر سر شرکت اسرائیل همراه بوده است. گروهی از حامیان فلسطین به خاطر جنگ در غزه خواستار تحریم یورویژن شده‌اند و درخواست‌هایی نیز برای حذف اسرائیل از این رقابت‌ها مطرح شده است. بسیاری از هواداران نیز از هنرمندان خواسته‌اند که علیه اسرائیل صحبت کنند.

اتحادیه رادیو و تلویزیون اروپا (EBU) که این مسابقه را برگزار می‌کند، در برابر درخواست‌ها مبنی بر حذف اسرائیل مقاومت کرده، اما به این کشور دستور داد متن آهنگ نماینده‌اش را (که ابتدا با اشاره به حمله ۷ اکتبر حماس «باران اکتبر» گذاشته شده بود)، تغییر دهد.

این تصنیف که اکنون به «گردباد» (Hurricane) تغییر نام داده شده است، توسط خواننده ۲۰ ساله «ادن گولان» اجرا خواهد شد.

عضویت سوئد در ناتو و خطر روسیه

سازمان دهندگان گفته‌اند که خطر افزایش تنش‌ها با روسیه پس از عضویت سوئد در ناتو بالا رفته است. روسیه تهدید کرده بود که در پاسخ به این تصمیم «اقدامات متقابل سیاسی و نظامی-فنی» نامشخصی را اتخاذ خواهد کرد.

یک گزارش ویژه پلیس سوئد که درباره تهدیدات احتمالی تهیه شده است، حملات سایبری و اختلال در برنامه‌های تلویزیونی را ممکن دانسته است.



اما زیر سایه همه این تهدیدات، این مسابقات چه تاریخچه‌ای دارد و برگزاری آن به چه صورت است؟ در زیر به شماری از مهم‌ترین سوالات در خصوص یورویژن می‌پردازیم:

مسابقات یوروویژن از سال ۱۹۵۶ همه‌ساله برگزار می‌شود. این مسابقه دارای اجرای موسیقی زنده از اکثر کشور‌های اروپایی و همینطور فراتر از آن، از جمله اسرائیل و استرالیا است.

یوروویژن در ابتدا برای پخش تلویزیونی در تنها هفت کشور هلند، سوئیس، بلژیک، آلمان، فرانسه، لوکزامبورگ و ایتالیا آغاز به کار کرد. اما به سرعت گسترش یافت تا جایی که بیننده‌های این مسابقه در سال گذشته با رشدی بی‌سابقه به ۱۶۲ میلیون نفر رسید.

مسابقات یوروویژن ۲۰۲۴ چه زمانی برگزار می‌شود؟

این رویداد در تاریخ ۷ مه در ساعت ۱۹ به وقت محلی در مرحله نیمه‌نهایی آغاز می‌شود. دو روز بعد در ۹ مه یک مسابقه نیمه‌نهایی دوم برگزار می‌شود و سرانجام فینال بزرگ این رقابت‌ها روز شنبه ۱۱ مه برگزار خواهد شد.

یوروویژن کجا برگزار می‌شود؟

این دوره مسابقات یوروویژن در مالمو، سومین شهر بزرگ سوئد با جمعیت ۳۶۲ هزار نفر جمعیت، و در سالن کنسرت «مالمو آرنا» با ظرفیت ۱۵ هزار و ۵۰۰ نفر برگزار خواهد شد.

سوئد در مجموع هفت بار میزبانی مسابقات یوروویژن را برعهده داشته که استکهلم (۳ بار در سال‌های ۱۹۷۵، ۲۰۰۰ و ۲۰۱۶)، گوتنبرگ (۱ بار در سال ۱۹۸۵) و مالمو (۲ بار در سال‌های ۱۹۹۲و ۲۰۱۳) از شهر‌های میزبان این رقابت‌ها بوده‌اند.

نمایندگان چه کشور‌هایی در نیمه‌نهایی‌ها رقابت می‌کنند؟

هنرمندان کشور‌های قبرس، صربستان، لیتوانی، ایرلند، اوکراین، لهستان، کرواسی، ایسلند، اسلوونی، فنلاند، مولداوی، آذربایجان، استرالیا، پرتغال و لوکزامبورگ در دور نخست نیمه‌نهایی به رقابت می‌پردازند.

هنرمندان کشور‌های مالت، آلبانی، یونان، سوئیس، چک، اتریش، دانمارک، ارمنستان، لتونی، سن مارینو، گرجستان، بلژیک، استونی، اسرائیل، نروژ و هلند نیز در دور دوم نیمه‌نهایی با هم رقابت می‌کنند.

چه کسی در فینال بزرگ شرکت می‌کند؟

۱۰ نفر برتر از هر دور نیمه‌نهایی در فینال شرکت خواهند کرد. علاوه بر این ده نفر نماینده کشور برنده سال گذشته و میزبان (یعنی سوئد) به همراه «پنج بزرگ» شامل بریتانیا، فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا به طور خودکار به فینال راه پیدا می‌کنند.

در مجموع ۲۶ فینالیست وجود خواهد داشت.

چرا «پنج بزرگ»؟

پنج کشور بزرگ فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا و بریتانیا بیشترین کمک مالی را به اتحادیه رادیو و تلویزیون اروپا می‌کنند. از همین رو و از سال ۲۰۰۰ بدین سو، این کشور‌ها به طور خودکار جایگاه خود را در فینال تضمین کرده‌اند.

چگونه می‌توان مسابقات را تماشا کرد؟

این مسابقات توسط تلویزیون‌های تمامی ۳۷ کشور شرکت‌کننده پخش خواهد شد. همچنین افراد می‌توانند در یوتیوب این رقابت‌ها را ببینند.

سیستم رای‌دهی چگونه است؟

تماشاگران در خانه نتیجه نفرات برتر دو مرحله نیمه‌نهایی را مشخص خواهند کرد. در فینال بزرگ، اما مخاطبان و هیئت داوران حرفه‌ای حق رای خواهند داشت.

کدام کشور‌ها برنده بیشترین یوروویژن شده‌اند؟

سوئد و ایرلند هر کدام با هفت برد پیشتاز هستند. فرانسه، لوکزامبورگ، بریتانیا و هلند هر کدام پنج بار قهرمان شده‌اند.

چه کسی سال گذشته برنده شد؟

لورین خواننده سوئدی با آهنگ «خالکوبی» سال گذشته برای دومین بار برنده مسابقه شد. او پس از جانی لوگان ایرلندی تنها کسی است که دو بار برنده این رقابت‌ها شده است.

دیگر خبرها

  • احتمال توقف مذاکرات میان حماس و تل‌آویو در سایه تهدید علیه رفح
  • فیلم/ جنگ سایه‌ها بین ایران و اسرائیل
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • سمنان دهه کرامت میزبان خادمان رضوی با اجرای ۱۰۰ عنوان برنامه است
  • ایران قدرتمند و منسجم در سایه‌سار معلمین قوی شکل می‌گیرد
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی
  • ملتهب شدن اوضاع کرانه باختری در سایه حمله مجدد نظامیان صهیونیست
  • هرمزگان میزبان ۳ گروه از خادمین حرم مطهر رضوی
  • یوروویژن ۲۰۲۴ زیر سایه تهدیدات تروریستی؛ همه آنچه باید درباره بزرگترین رویداد موسیقی زنده جهان دانست