Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@01:29:05 GMT

سایه تردید بر سر سایت‌های همسریابی

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۶۱۳۶۷

سایه تردید بر سر سایت‌های همسریابی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از آرمان،  با افزایش شهرنشینی و کاهش چشمگیر روابط افراد دیگر مثل گذشته شاهد ازدواج‌هایی که از طریق روابط خانوادگی و یا معرف‌های فامیل صورت می‌گرفت نیستیم که این خود می‌تواند تاثیر بسزایی در کاهش آمار ازدواج داشته باشد. به عبارت ساده‌تر زمانی که فرد دارای ارتباط چندانی با اعضای خانواده فامیل و یا دوستان آشنایان نیست چگونه می‌توان انتظار داشت که خواستگار‌های مناسبی را نیز داشته باشد که این خود عاملی برای رونق هرچه بیشتر سایت‌های همسریابی شده است؛ سایت‌هایی که در کشور‌های غربی چندسالی است که در حال فعالیت بوده و بسیاری از افراد از آن رضایت نسبی نیز دارند اما متاسفانه در ایران بیشتر عاملی برای سوءاستفاده از افراد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عامل راه‌اندازی سایت‌های همسریابی

باید در نظر داشت که یکی از مهمترین دلایل راه‌اندازی سایت‌های همسریابی را می‌توان افزایش بیش از اندازه استفاده مردم از شبکه‌های اجتماعی عنوان کرد، چراکه امروزه به‌طور متوسط بسیاری از مردم به‌طور میانگین حداقل هفت الی هشت ساعت زمان خود را در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی سپری می‌کنند که این خود می‌تواند عاملی اصلی برای راه‌اندازی این‌گونه سایت‌ها باشد، چراکه فردی که بیشتر زمان خود را در شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند، بنابراین برای پیداکردن همسر نیز این شبکه‌ها را انتخاب می‌کند، چراکه از این طریق هم از مسأله لیبل‌زنی به دور می‌ماند و هم اینکه به‌راحتی می‌تواند فرد مورد نظر خود را پیدا کند، اما این در حالی است که پیداکردن فرد ایده‌آل از طریق سایت‌های همسریابی در عمل شدنی نیست، چراکه بیشتر افراد در فضای مجازی شخصیت دیگری از خود نشان می‌دهند که این خود می‌تواند عاملی برای اغفال افراد باشد.

رواج ازدواج‌های صوری

متاسفانه یکی دیگر از معایب شیوع سایت‌های همسریابی را می‌توان رواج ازدواج‌های صوری عنوان کرد؛ ازدواج‌هایی که تنها با پرداخت مبلغی انجام می‌شود و فرد پس از گذشت مدت‌ زمان کوتاهی به‌صورت توافقی جدا می‌شوند؛ ازدواج‌هایی که بیشتر به دلیل رهایی از چارچوب خانواده، مهاجرت، ادامه تحصیل و یا مواردی از این دست صورت می‌گیرد. جالب است بدانیم که نرخ ازدواج‌های صوری متناسب با نوع خواستگار‌ها بسیار متفاوت است، به‌عنوان مثال خواستگاری با مدارک تحصیلی بالا به‌تبع هزینه‌های به نسبت بالایی را نیز دریافت می‌کند به‌گونه‌ای که طبق تحقیقات میدانی صورت گرفته بسیاری از افراد از این طریق امرار معاش می‌کنند و تنها با تعویض شناسنامه خود سراغ فرد بعدی می‌روند، هر چند در این میان گزارش‌هایی مبنی بر اخاذی نیز وجود دارد. به‌عنوان مثال فرد خواستگار پس از دیدن شرایط زندگی همسر صوری خود دیگر به مبلغ توافق شده بسنده نمی‌کند بلکه برای طلاق هزینه‌های بیشتری را نیز طلب می‌کند.

دسترسی آسان به سایت‌های همسریابی

آنچه مسلم است یکی از مهمترین معایب سایت‌های همسریابی را می‌توان دسترسی آسان به این سایت‌ها عنوان کرد، چراکه امروزه هر فردی بدون در نظر گرفتن شرایط سنی به‌راحتی می‌تواند وارد این سایت‌ها شود که این خود بسیار نگران‌کننده است، چراکه ادامه‌داشتن این روند خود می‌تواند آسیب‌ها و مشکلات بسزایی برای فرد و جامعه در پی داشته باشد، به‌گونه‌ای که بر اساس مطالعات صورت‌گرفته افراد زیر سن قانونی نیز عضو این سایت‌ها می‌باشند که این خود زنگ خطری جدی برای سلامت جامعه محسوب می‌شود. از سوی دیگر باید خاطرنشان کرد که حضور افرادی که آمادگی ازدواج ندارند در این سایت‌ها نیز خود می‌تواند یکی دیگر از معضلات پیش‌روی سایت‌های همسریابی باشد، چراکه متأسفانه شاهد حضور برخی از افرادی هستیم که از نظر جسمی، روحی و یا حتی اقتصادی هیچ‌گونه آمادگی برای ازدواج ندارند اما برای گذراندن اوقات فراغت خود به این سایت‌ها مراجعه می‌کنند که این خود می‌تواند یکی دیگر از عوامل شکست سایت‌های همسریابی در کشور باشد. باید در نظر داشت که فقدان اعتماد یکی دیگر از معایب سایت‌های همسریابی است، چراکه در مواردی شاهد این مهم بوده‌ایم که افرادی که در این سایت‌ها حضور فعال دارند اطلاعات غلطی از خود ارائه می‌دهند که این خود می‌تواند در صورت منجر به ازدواج شدن نیز با شکست مواجه شود. به عبارت ساده‌تر آشنایی‌هایی که در سایت‌های اینترنتی صورت می‌گیرد یا منجر به ازدواج می‌شود و یا در صورت منجرشدن نیز در بیشتر موارد به طلاق ختم می‌شود که این خود می‌تواند مهر تائیدی بر نامناسب‌بودن فعالیت سایت‌های همسریابی باشد.

فعالیت سایت‌های همسریابی غیرمجاز

پرواضح است که امروزه متاسفانه شاهد فعالیت پررنگ و گسترده سایت‌های همسریابی غیرمجاز هستیم؛ سایت‌هایی که خود می‌تواند عاملی برای سوءاستفاده هرچه بیشتر افراد باشد. از این رو انتظار می‌رود مسئولان مانع فعالیت این‌گونه سایت‌ها شوند، هرچند در این مجال باید متذکر شد که رواج استفاده از فیلترینگ خود عاملی برای رونق سایت‌های غیرمجاز همسریابی شده است. در پایان باید خاطر نشان کرد که در حال حاضر شاید همسریابی اینترنتی یکی از گزینه‌های متداول برای انتخاب همسر باشد اما این در حالی است که برای استفاده از این روش نیاز به فرهنگ‌سازی و اعمال برخی از محدودیت‌ها است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: جامعه شهرنشینی فضای مجازی فیلترینگ مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۱۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی

تصویب لایحه اخیر در مجلس نمایندگان آمریکا مبنی بر کمک ده‌ها میلیارددلاری این کشور به کی‌یف، تل‌آویو و تایپه نشان داد که واشنگتن و لندن درصدد ایجاد و تشدید بحران‌های راهبردی در نقاط کلیدی و ژئواستراتژیک نظام بین‌الملل هستند. با این حال به نظر می‌رسد آمریکا متوجه عواقب و تبعات بازی خطرناک خود نیست یا درکی از مدیریت بحران‌های خودساخته در عرصه جهانی ندارد.

به گزارش ایسنا، حنیف غفاری در یادداشتی در جام جم نوشت: مناقشه آتلانتیکی‌ها و مسکو به نقطه اوج خود رسیده ومتعاقب وقوع جنگ اوکراین، شاهد تصاعد بحران میان طرفین هستیم. گرچه برخی اعضای پیمان آتلانتیک شمالی درصدد مهار مناقشه و تحدید دامنه آن هستند اما در مقابل برخی اعضا مانند آمریکا، انگلیس ولهستان نیز درصددحفظ این گره کوروتبدیل آن به مناقشه‌ای دائمی بامسکو برآمده‌اند.

از یک‌سو شرایط میدانی جاری در جنگ اوکراین (به‌خصوص پس از تصرف باخموت و آودیوکا توسط روس‌ها) به‌گونه‌ای است که قدرت مانور میدانی کی‌یف را شدیدا تحت تاثیر قرار داده و احتمال شکست نهایی آن در جنگ را دوچندان ساخته است. 
از سوی دیگر، تصویب لایحه اخیر در مجلس نمایندگان آمریکا مبنی بر کمک ده‌ها میلیارددلاری این کشور به کی‌یف، تل‌آویو و تایپه نشان داد که واشنگتن و لندن درصدد ایجاد و تشدید بحران‌های راهبردی در نقاط کلیدی و ژئواستراتژیک نظام بین‌الملل هستند. با این حال به نظر می‌رسد آمریکا متوجه عواقب و تبعات بازی خطرناک خود نیست یا درکی از مدیریت بحران‌های خودساخته در عرصه جهانی ندارد.

اخیرا آندژی دودا، رئیس‌جمهور لهستان با اشاره به تقویت سیستم تسلیحاتی روسیه در بلاروس و کالینینگراد، گفت که کشورش برای استقرار سلاح‌های هسته‌ای ناتو آماده است. این مواضع رئیس‌جمهور لهستان می‌تواند نقطه آغاز یک مناقشه بسیار خطرناک و غیرقابل مهار در نظام بین‌الملل باشد. ورود منازعه آتلانتیکی‌ها و کاخ کرملین به حوزه هسته‌ای به معنای رسیدن به بالاترین سطح منازعه است که قواعد موجود در حوزه بازدارندگی هسته‌ای نیزتوان کنترل آن راندارد.لهستان یکی از اعضای ناتو وازحامیان سرسخت اوکراین است. این کشوربا بلاروس وروسیه مرز مشترک دارد. با این حال جناح شرقی ناتو ازجمله کشورهای مجارستان واسلواکی، خواستار تشدید دامنه نبرد با روسیه یا قرارگیری در چارچوب یک جنگ سرد جدید نیستند!
همین مسأله، دستان لهستانی را بیشتر خواهد بست. روسیه در واکنش به این اظهارنظر، هشدارداد که درصورت این اتفاق، اقداماتی برای «تامین امنیت خود» انجام خواهد داد. نکته قابل‌تامل این‌که مواضع اخیر ورشو متاثر از هم‌پیمانی مطلق آن با واشنگتن و لندن در ناتو است. به عبارت بهتر، اظهارات آندژی دودا نقطه آشکارساز یک منازعه جدی است!
رئیس‌جمهور لهستان این اظهارات را پس از بازگشت از سفر نیویورک مطرح کرد. او در جریان این سفر، جلساتی را در سازمان ملل برگزار و با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا درباره جنگ اوکراین گفت‌وگو کرد. او همچنین در ماه مارس به واشنگتن دی‌سی سفر و در آنجا با جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کرد. از این‌رو مواضع رئیس‌جمهور لهستان، مخرج مشترک نگاه راهبردی خطرناک هردو حزب سنتی آمریکا(دموکرات‌ها و جمهوریخواهان)نسبت به تحولات جاری در نظام بین‌الملل محسوب می‌شود. آیا غرب قادر به کنترل عواقب و تبعات مناقشه‌ای که به‌صورت خودخواسته و براساس توهمات خود مشغول خلق و ساماندهی آن است، خواهد بود؟ پاسخ این سؤال قطعا مثبت نیست.
 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نام ۵ مشتری جدید سردار؛ تردید رم برای آزمون
  • احتمال توقف مذاکرات میان حماس و تل‌آویو در سایه تهدید علیه رفح
  • فیلم/ جنگ سایه‌ها بین ایران و اسرائیل
  • سمنان دهه کرامت میزبان خادمان رضوی با اجرای ۱۰۰ عنوان برنامه است
  • ایران قدرتمند و منسجم در سایه‌سار معلمین قوی شکل می‌گیرد
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • اسد: در کمک به مقاومت تردید نخواهیم کرد
  • سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی
  • شک و تردید درباره عرضه اولین خودروهای وارداتی | قرار بود فردا یکشنبه عرضه آغاز شود
  • هرمزگان میزبان ۳ گروه از خادمین حرم مطهر رضوی